Salbă de medalii la Cupa României

303

Boxerii gorjeni au obținut rezultate meritorii la Cupa României de cadeți ce s-a desfășurat la Brăila, în concurs fiind înscriși boxeri născuți 2001 și 2002. Dintre cei 114 pugiliști, de la majoritatea cluburilor din țară, înscriși în concurs, Gorjul a avut șapte reprezentanți, trei fiind boxeri legitimați la CS Pandurii Târgu Jiu, iar patru la Jiul Rovinari. Rezultatele obținute de boxerii gorjeni sunt excelente, delegația întorcându-se cu șase medalii, dintre care două sunt de aur.
David Andreaș, antrenat de familia Geică la CS Pandurii Târgu Jiu, a terminat învingător în toate cele patru meciuri jucate și a obținut medalia de aur la 38,5 kg, în vreme ce Ciprian Bobirici, de la același club, antrenat de Doru Neamțu, a obținut argintul la categoria 41,5 kg.
Jiul Rovinari, cu un lot condus și antrenat de Marius Nicu, a obținut patru medalii, Nicolae Mișcodan, la categoria 62 kg, obținând medalia de aur. Premiați la Cupa României la cadeți au mai fost și alți trei pugiliști de la Jiul Rovinari, Orlando Tăran, la 34 kg, Ion Deaconu, la 65 kg, și Flavius Verșoiu, la +76 kg, terminând galele pe ultima treaptă a podiumurilor de premiere.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here