Salbă de medalii gorjene la naționalele juniorilor

352

În cadrul finalelor Campionatelor Naționale de atletism rezervate juniorilor 2, atleții gorjeni au avut din nou comportări meritorii, trei dintre participanți urcând pe podium.
Cele mai bune performanțe le are Mădălin Gheban, sportiv legitimat la LPS Târgu Jiu ce a câștigat două medalii de aur. Gheban s-a impus în probele de 800 m și 1.500 m demonstrând din nou că este un produs de perspectivă al atletismului gorjean.
La același eveniment sportiv, Adina Amzucu a reușit să cucerească cea de-a șasea medalie din acest sezon terminând pe locul trei proba de săritură în înălțime cu o performanță de 1,65 m. „Este final de sezon pentru Adina, care a reușit un an foarte bun, un progres formidabil. Ce este și mai îmbucurător este faptul că din spate vin încă trei fete cu un potențial foarte mare la săritura în înâlțime, una dintre ele fiind chiar sora Adinei, Dana Amzucu”, a declarat antrenorul Adinei Amzucu de la CS Pandurii Târgu Jiu, profesorul Ion Bură.
Salba de medalii gorjene de la Campionatul Național rezervat juniorilor 2 a fost completată de rezultatul lui Valentin Lăutaru, de la LPS Târgu Jiu, care a terminat pe locul trei proba de 400 m garduri.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here