Salarii majorate de astăzi!

19678

Cresc salariile pentru două categorii de bugetari. În primul rând, pentru poliţişti. Aceştia urmează să primească salarii şi sporuri majorate chiar de astăzi.Ministrul de Interne a confirmat majorarea, după întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor din MAI. Concret, aceste creşteri ar urma să fie acordate în două tranşe. Prima parte va fi la salariul din luna iulie şi reprezintă, în medie, 374 de lei net. A doua parte ar urma să fie în toamnă, în luna septembrie.

A doua categorie de bugetari este reprezentată de cei din administraţia publică. Şi ei urmează să primească salarii mărite.

Principiul este acelaşi, respectiv conectarea salariilor actuale la cele prevăzute de lege. Consilierii juridici din primării, spre exemplu, ar trebui să aibă, în medie, un salariu cu 10% mai mare. (Sursa, Antena 3 CNN)

2 COMENTARII

  1. Iar cei care s au pensionat intre timp, nu beneficiază de actualizare, desi aceasta trebuia inclusa in calcularea pensiei, avand un vedere de cand trebuia sa se produca

  2. Nu sunt majorări. Sunt actualizari ca pentru toți bugetarii. Mai – știi au rămas ultimii pe actualizarea grilei. Nu nu sunteți capabili să dați o informație reala, întrebați la Cotroceni….
    Banii ăștia trebuiau plătiți acum cel puțin 1 an în urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here