Salariatul CEO, de la Cariera Lupoaia, a murit în spital. El suferise un accident cerebral

5966

Vasile Gomoi, lăcătuș mecanic la Cariera Lupoaia, a fost scos ieri de la aparate, aflat fiind într-un spital din Severin. ”Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. Vasile Gomoi a făcut atac cerebral în noaptea de 10-11 ianuarie și a fost pus la aparatele care-i susțineau viața, conform procedurii, însă el nu a mai fost conștient din momentul AVC-ului”, a spus liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica.

În urmă cu aproape o săptămână, liderul anunța: ”Este colegul meu, are 55 de ani. Are decizie de pensionare primită recent, dar încă mai lucrează fiindcă CEO nu are oameni. Sunt mulți cu decizii dar care încă muncesc. Aseară a făcut accident vascular. L-au dus ai lui de urgență la un spital, în Severin. Vă anunț de fiecare dată de aceste situații, fiindcă trebuie să vadă ce-i care ne hotărăsc destinele că angajații din minerit și energie mor până să le vină pensia. Mă voi duce la el, să văd ce pot face să-l ajut și să-i ajut și familia. Țin să spun, pe această cale, că dacă până la jumătatea lui februarie, cel târziu 1 martie, nu avem legea pensionării cu 13 ani mai devreme, vom face tot ce putem, însemnând tot, de la greve generale și până la cele mai extreme proteste!”

Din păcate, Vasile Gomoi, este al patrulea angajat al CE Oltenia care moare în primele săptămâni ale acestui an, după ce primise recent decizia de pensionare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here