Salariaţii Spitalului Novaci, la zi cu tichetele de masă

238

Conducerea Spitalului Orăşenesc Novaci nu acceptă ideea ca angajaţii unităţii să nu îşi primească la timp drepturile ce li se cuvin. La ora actuală, salariaţii spitalului sunt la zi cu salariile, dar şi cu tichetele de masă.

Actualmente, la Spitalul Orăşenesc Novaci sunt îndeplinite toate condiţiile necesare unei bune funcţionări. Condiţiile hoteliere din saloane sunt foarte bune, hrana bolnavilor este de calitate, stocul de medicamente şi materiale sanitare este asigurat, iar toate acestea sunt confirmate de numărul mare de pacienţi care se regăsesc la această oră în spital.
Buget limitat, dar bine gestionat
În condiţiile unui buget limitat, după ce s-au asigurat condiţiile optime desfăşurării activităţii medicale, salariile sunt prioritatea numărul 1 a conducerii Spitalului Orăşenesc Novaci. „În privinţa cheltuielilor de personal, am reuşit să acoperim salariile şi tichetele de masă, ceea ce este foarte bine, pentru că angajaţii trebuie răsplătiţi pentru activitatea lor. Salariile sunt prioritare şi aşa trebuie să fie în toate instituţiile. La noi se acordă tichete de masă. Mereu le-am dat şi facem tot ce se poate pentru a le da în continuare. Ne gestionăm bugetul de aşa natură încât toată lumea să fie mulţumită”, a mărturisit Eufimia Dumitrescu, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Personalul unităţii este mulţumit de modul în care funcţionează lucrurile şi mai ales de faptul că salariile şi tichetele de masă se primesc la timp.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here