Salariaţii Prefecturii Gorj încep anul cu donaţii

254
Angajaţii Instituţiei Prefectului Gorj au donat alte sume de bani pentru persoanele care le-au cerut ajutorul prin intermediul altor instituţii din ţară. Aceştia au donat astfel suma de 200 lei pentru col. (rez.) Ferenczi Iosif-Benone, fost angajat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, care a fost diagnosticat în luna iunie 2009, cu leucemie limfocitară cu celule T.

Persoana ajutată de salariaţii Prefecturii Gorj, Ferenczi Iosif-Benone, este propus pentru efectuarea unui transplant în cadrul clinicii de hematologie şi transplant medular din Târgu Mureş. Această operaţie necesită un cost de aproximativ 50.000 euro. Pentru a veni în ajutorul acestei persoane, angajaţii Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto au donat suma de 50 lei, iar cei de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Gorj, 50 lei.
Primele donaţii în 2009
În luna noiembrie, salariaţii Instituţiei Prefectului Gorj au făcut primele donaţii în bani pentru persoanele care le-au cerut ajutorul. La iniţiativa prefectului Liviu Andrei angajaţii au donat suma de 3.780 lei pentru Nicolae Caraman, 38 ani, ofiţer criminalist, care avea nevoie de transplant de măduvă, pentru Gabriel Păduraru, inspector de poliţie din Bucureşti, care necesita o operaţie în străinătate şi pentru Nelu Pochea, din comuna Plopşoru, sat Izvoare, judeţul Gorj, care avea nevoie de un transplant de rinichi.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here