Salariații de la MASIFPANEL Însurățeni se plâng că nu au primit tichete de masă din februarie!

1596

Peste 300 de salariați, din zona Motru, lucrează la MASIFPANEL Însurăței, unitate care face produse din lemn pentru IKEA. La jumătatea lunii martie, o parte dintre salariați, mai mult de jumătate, au fost băgați în șomaj tehnic, fiind plătiți cu 75%. Restul au rămas la muncă, cam un sfert dintre angajați. Toți și-au primit salariile mai puțin tichetele de masă care nu au ajuns la salariați, nici pe februarie, nici pe martie. Ultima dată, angajații au primit tichete de 10 lei pe zi, pentru luna ianuarie. 

După Paște, urmare a focarului de coronavirus apărut în Motru, în special la Tricotaje, din șomajul tehnic nu s-au mai întors cei trei sferturi din salariați, dar au fost băgați în șomaj tehnic și restul angajaților care mai veneau la muncă. Măsura s-a impus din data de 22 aprilie.

Puțin peste 10 salariați asigură acum pază și mentenanță la fabrică de la Însurăței. Salariații așteaptă, însă, să primească pe carduri, tichetele de masă pentru februarie și martie. Angajații spun că le este teamă nu vor mai primi deloc tichete de masă, începând cu luna mai, deși condițiile de muncă sunt vitrege. Patronul fabricii este turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here