Salariații CEO și disponibilizații nu și-au primit banii pe cota de cărbune

230

Comisia Mixtă Administrație-Sindicate a stabilit în una dintre ședințele care au avut loc în octombrie să se acorde banii pentru cota de cărbune, neluată în natură, salariaților CE Oltenia, dar și disponibilizaților companiei, până în ultima zi a lunii respective. La avansul pe noiembrie, ridicat pe 24, de către minerii și energeticienii CE Oltenia, banii în cauză, 480 de lei, nu s-au regăsit în chenzina pe luna în curs.

Peste 4000 de salariați CEO așteaptă încă banii pe cota de cărbune, convinși fiind că administrația își va respecta cele trecute în procesul-verbal al Comisiei Mixte din octombrie. Cu toate acestea, urmare a schimbărilor survenite recent la conducerea companiei, șansele de acordare a banilor pe cota de cărbune sunt infime.
Problema în cauză va fi însă ridicată, astăzi, în Comisia Mixtă care va avea loc la SDM, alături de acordarea primei de Moș Nicolae și Crăciun. Tot aici se va discuta și despre acordarea sporului de tură, în cuantum de 5,5%, pus pe tapet în ultima Comisie Mixtă. Atunci, fostul manager al CEO, Ionel Ilie, a solicitat Resurselor Umane ale companiei, mai exact lui Sorin Olaru, să identifice toți lucrătorii care ar beneficia de acest spor. Ilie a percutat astfel la sugestia unora dintre sindicate care au solicitat să nu se facă discriminare între salariați, pentru acordarea celui 5,5% din salariu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here