Salariații CEO reiau protestele!

1056
Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, a anunțat că va relua protestele, împreună cu colegii săi:
”Joi, 26 mai 2022, între orele 16:00-18:00 o să reluăm protestul din Piața Prefecturii Tg-Jiu, protest prin care cerem Guvernului României să nu ne mai trateze ca pe niște cetățeni de mâna a doua, să oprească imediat ABUZUL prin care refuză să recunoască și să aplice în totalitate legea 197/2021, o lege constituțională care este publicată în Monitorul Oficial al României!
Stimați colegi, recunoașterea condițiilor de muncă în care ne-am desfășurat activitățile, este un drept fundamental pe care îl merităm cu prisosință!
Din cauza că multora dintre salariații C.E.Oltenia le-au fost furate grupele de muncă, astăzi suportăm consecințele unei situații foarte dificile, ajungând cea mai îmbătrânită categorie profesională din toată industria Rommaiei!
Practic, colegii bătrâni și bolnavi, cu peste 35-40 de ani de muncă în producție, sunt nevoiți să trudească în continuare pentru că nu au condiții de pensionare, iar cei peste 3 mii de tinerii din Oltenia, care doresc să se angajeze în companie și care ar mai putea întinerii puțin forța de muncă, nu pot fi angajați!
Vă salut și vă aștept pe toți să ne fiți alături! Și pe cei care nu mai puteți și așteptați pensionarea, și pe cei tineri care așteptați să vă fie recunoscută toată activitatea în condiții speciale (pentru că o să vă prindă bine peste ani), dar și pe cei care v-ați depus dosarele pentru angajare, pentru că numai prin aplicarea legii 197/2021, vi se oferă o șansă de a-i inlocui pe cei pensionați!”, a fost mesajul liderului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here