Salariaţi ai ,,Padeş Util”, fără salarii de trei luni de zile

273

Consilierii din Padeş s-au certat vineri în şedinţa de CL pentru că firma primăriei, ,,Padeş Util” nu a achitat salariile la o parte dintre angajaţii acestei societăţi. Este vorba despre angajaţii mai puţin apropiaţi de primarul suspendat Mihăiţă Troacă, cam 4-5 persoane, oamenii prejudiciaţi fiind prezenţi în această şedinţă. Pentru că lucrurile nu s-au clarificat vineri, în discuţie fiind luate şi sumele din bugetul local manevrate prin această societate, bani ajunşi la firmele de casă ale lui Troacă, una fiind  SC TENCO SRL ce aparţine finului edilului local, şedinţa s-a reprogramat pentru această seară.

Şedinţa de vineri a fost una cu schîntei după ce cumnatul primarului Troacă, pedelistul Pora Constantin, l-a ameninţat cu plângere penală pe fostul primar, consilierul PSD Nicolescu Viorel, pentru că cel din urmă i-a cerut contabilului ,,Padeş Util” să explice exact cum s-au cheltuit banii firmei primăriei.  Pora l-a ameninţat că-l va da pe Niculescu în judecată pentru calomnie şi insultă.

2 COMENTARII

  1. Exact ca la Pestisani unde firma Consiliului Local Util Bonus srl este bagata in faliment dar Domn Director Bojinca plimba fetitele pe motorina si benzina Firmei Primariei . De lucrari se ocupa Cristi Popescu si Vasile Olea , managerii din umbra ai societatii .

  2. la pades e o mafie can clanu camora cumnatu primarului troaca pora cristi vrea san chida scoala pentru a pune mana pe teren la calugareni ,aceasta scoala a fost modernizata de ce a obligat copii de la vaieni sa mearga la sc din pades va spun eu sa nu mai fie copi sa o poata anchide rusine sa le fie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here