Salariat de la firma care lucrează la rețeaua de canalizare din Samarinești, agresat de viceprimar! ,,Mi-a dat un pumn în ochi!”

2322

Un salariat al SC ATOPO INVEST SRL București, societate care lucrează la rețeaua de canalizare de apă și care se ocupă de refacerea drumului afectat de aceste lucrări, în Samarinești, susține că a fost agresat fizic de către viceprimarul comunei, Giubega Bogdan. Omul susține că a fost agresat verbal și de către primarul localității. Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, la ora 13.00, când salariatul firmei se afla în pauza de masa. Viceprimarul recunoaște că a existat o altercație cu muncitorul, dar susține că nu l-a lovit pe acesta, deși victima are ochiul vânat și umflat.

Muncitorul, în vârstă de 53 de ani, spune că a avut, ieri, o altercație verbală cu primarul liberal pe motivul calității pietrei aduse în șantier. Muncitorul i-ar fi explicat edilului că piatra este de calitate și i-a reamintit că i-a mai reproșat calitatea materialului respectiv și anul trecut. Lucrătorul, de loc din Samarinești, i-a mai spus primarului Iulian Giurgescu că și-a comparat BMW-ul din piatra adusă anul trecut de o firmă din Târgu-Jiu, nicidecum de cea de la București, pentru care lucrează acesta. Revoltat, primarul a început să îi aducă injurii omului și l-ar fi amenințat că îl va lăsa fără loc de muncă, deoarece ar urma să intervină el la șefii muncitorului de la București. La discuție a fost de față și viceprimarul, care ar fi fost deranjat de acuzele muncitorului la adresa șefului său. Drept urmare, l-ar fi lovit pe om cu pumnul în zonei fetei, nimerindu-l în ochiul drept.

Lovit din senin!
,,Eu mă contram cu primarul, dar a început să se bage în discuție și vicele. Nu am sesizat că a ridicat pumnul la mine decât în momentul în care m-a lovit. M-am blocat, dar am vrut și eu să îi răspund la fel, însă între noi s-au băgat primarul și muncitorii. La o jumătate de oră de la incident, vicele a venit la mine și și-a cerut scuze.
Am fost rugat să nu îi depun plângere pentru lovire și alte violențe și deocamdată voi sta liniștit. Nu mi se pare corect să aibă însă o astfel de atitudine, mai ales că este viceprimar. Incidentul s-a petrecut în Samarinești, la Bîrlogu, în prezența a șapte persoane, printre care ingineri și salariați ai firmei. Condamn însă atitudinea acestuia și cea a primarului, cel din urmă deoarece a tolerat un astfel de comportament. Niciodată nu mi s-a mai întâmplat așa ceva”, a declarat Ardeiul Petre, salariatul agresat. Viceprimarul de Samarinești are vârsta de aproape 30 de ani și este liberal.

Vicele spune că și el are pleoapa vânătă
Viceprimarul de Samarinești, contactat telefonic de Gorjeanul, a declarat că a existat doar o altercație între el și Ardeiul, mai mult sub formă de discuție.
,,A fost o discuție. Domnul ne-a înjurat, ne-a jignit… Sunt martori cei care au fost acolo. Nu l-am lovit, dimpotrivă. Eu l-am împins când a vrut să mă lovească. A vrut să mă lovească cu o piatră în cap. Nu l-am lovit cu pumnul, însă și eu am pleoapa vânătă. Este dreptul dânsului să facă plângere, dacă vrea, dar sunt martori, eu nu o să recurg la așa ceva”, a declar viceprimarul de Samarinești. Acesta se afla la primul mandat, din partea PNL. La adresa echipei liberale de la Primăria Samarinești s-au făcut mai multe acuzații publice în ultimul timp, primarul, în special, fiind acuzat că nu a realizat proiecte pentru comunitate.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. Bună ziua! Sunt curios de ce nu scrieți nimic de rău despre fosta conducere din Samarinești, ținând cont că mai tot ce au făcut a ajuns deja să fie cercetat de DNA. Aș fi încântat să îmi satisfaceți public curiozitatea, nu privat, mulțumesc mult!

  2. Un mincinos acest Ardeiu… El a adus injurii celor doi, ofticat că nu a putut fura mașina cu piatră. Așa face decând s-a angajat la această firma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here