Sală de sport la Roșia de Amaradia

905

O nouă sală de sport se va construi în județul Gorj. Ea va funcționa în curtea liceului din Roșia de Amaradia. Investiția urmează să fie scoasă la licitație.

„În curtea primăriei, în spatele instituției, unde de fapt e și liceul, am obținut aprobarea pentru construirea unei săli de sport școlare de 102 locuri. Nu am avut amplasament pentru o sală de sport mare și de aceea am intrat la categoria de sală mijlocie. Compania Națională de Investiții va organiza licitația și va desemna constructorul, iar eu voi emite doar ordinul de începere a lucrărilor”, a declarat primarul Liviu Cotojman.
Tot cu bani guvernamentali se va reabilita și moderniza un cămin cultural. „S-a avizat favorabil și proiectul de reabilitare, modernizare și dotare a căminului cultural din centrul localității. A luat ultimul aviz și a intrat în procedură de achiziție publică. Căminul cultural va suferi reparații capitale. Are și demisol, spațiu pentru adăpostirea populației, un buncăr. Va fi o investiție costisitoare, dar benefică pentru comunitate. E tot o investiție prin Compania Națională de Investiții”, ne-a mai declarat primarul din Roșia de Amaradia.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here