Sală de sport la Ceauru

768

Compania Națională de Investiții a scos la licitație lucrările pentru realizarea unei săli de sport în satul Ceauru, comuna Bălești. Sala de sport de tip școlar va avea o tribună cu 102 locuri.
Valoarea estimată a lucrărilor se ridică la 6.479.584 de lei, fără TVA, sumă în care intră cheltuielile pentru proiectare, organizare de șantier și pentru realizarea investiției. Firmele interesate de lucrare pot depune oferte până pe data de 27 iunie 2019.
Sala de sport P+1 va fi ridicată pe un teren de 2.500 de metri pătrați, aflat în proprietatea administrației publice locale. Lucrările de racordare la utilități vor fi finanțate și realizate de către Primăria Bălești, beneficiarul investiției.
„Sala de sport propusă se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanță sau la sfârșit de săptămână. Este dimensionată ținând cont de dimensiunile unui teren de baschet, a unui teren de tenis și a unui teren de volei cu distanțele de siguranță aferente, o tribună cu 102 locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public”, se arată în caietul de sarcini.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here