“Să fim copii pentru înc-o zi, În lumea lor fericiți vom fi.”

311

Joi, 29 Mai 2014, în cadrul Cercului pedagogic al managerilor din învățământul preșcolar, având ca temă “ACTIVITĂȚI DE TIP OUTDOOR – POSIBILITĂȚI ȘI MODALITĂȚI DE ORGANIZARE CU PREȘCOLARII”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, Tg- Jiu, reprezentată prin director Anca Văgăună, a fost gazda unei acțiuni de anvergură la un înalt nivel calitativ, invitați fiind managerii din învățământul preșcolar și oficialități din comunitatea locală și ISJ Gorj. Întreaga acțiune se desfășoară pe fir de poveste, fiecare grupă de copii evoluând pe scenă cu programe deosebite, antrenante.
Alături de copii și educatoare și-au adus o deosebită contribuție profesorii care predau activitățile opționale în unitate – limba engleză, dans modern, părinții preșcolarilor și nu în ultimul rând, renumita interpretă de muzică populară Nicoleta Lăcătușu și cunoscutul și carismaticul Bacio.
Surpriza zilei este momentul în care dăscălițele unității vor prezenta un mănunchi de cântece dedicate copiilor, în prag de 1 Iunie, dar și invitatelor prezente, drept un ,, La mulți ani!,, anticipat pentru Ziua învățătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here