S-au terminat înscrierile la facultăţile UCB

160

La sfârşitul săptămânii trecute s-a pus punct perioadei de înscrieri al facultăţile din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu. Concurenţa a fost destul de mare, la cele mai multe programe de studii locuri fiind ocupate complet în această sesiune de înscriere.

Înscrierile la facultăţile Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu s-au încheiat. „Duminică s-au terminat înscrierile; am centralizat situaţia candidaţilor înscrişi, pe programe de studii, de licenţă şi masterat”, a declarat Moise Bojincă, rectorul UCB.

Admiterea la UCB, pe facultăţi
La Facultatea de Inginerie, dintr-un total de 285 de locuri scoase la concurs pentru programele de licenţă au fost ocupate 281, iar la programele de masterat din cadrul acestei facultăţi au fost ocupate 82 de locuri din cele 95 scoase la concurs.
O concurenţă foarte mare s-a înregistrat la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, fiind depuse 363 de dosare pe 128 de locuri scoase la concurs, la forma de învăţământ de zi; la ID au fost scoase la concurs 140 de locuri şi s-au înscris doar 49 de candidaţi. La masterat, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a scos la concurs 52 de locuri, pe acestea concurând 170 de persoane.
Mulţi candidaţi au optat şi pentru programele de studii din cadrul Facultăţii de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate. Pe cele 251 de locuri scoase la concurs au concurat tot atâţia candidaţi, la zi; la ID au fost scoase la concurs 50 de locuri, pentru ele optând 31 de candidaţi. La programele de masterat din cadrul acestei facultăţi au fost scoase la concurs 150 de locuri, dintre acestea fiind ocupate 87.
La Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale au fost scoase la concurs 105 locuri, iar numărul candidaţilor înscrişi a fost de 116, pentru programele de licenţă.
Locurile rămase neocupate în cadrul acestei sesiuni de înscriere vor fi scoase la concurs, din nou, în toamnă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here