S-au speriat de primul loc! Egal frustrant pentru Universitatea la Cluj

266

Craiova a dat din nou cu piciorul şansei de a fi liderul Ligii I. Oltenii au scos doar un punct din deplasarea de la CFR Cluj, în condiţiile în care gazdele au evoluat cu un om în minus din minutul 24. Andrei Mureşan a fost eliminat pentru două galbene, dar raidurile oaspeţilor nu au avut rezultat pe tabelă. În ciuda schimbărilor lui Mulţescu, “juveţii” nu au putut desface o apărare aglomerată a feroviarilor, iar portarul Mincă şi-a adus contribuţia la punctul obţinut de ardeleni. “N-am avut inspiraţie, îndemânare, ne-a lipsit ultima execuţie. Şi când am avut cât de cât a scos Mincă. N-am avut în faţa porţii scânteia aia de jucător de clasă. N-am avut nici şansă. Nouă ne-a făcut mai rău eliminarea lui Mureşan, decât lor. Spun asta pentru că în prima repriză au ieşit la joc, am avut spaţii, dar după aceea s-au blocat total. Din păcate, am ratat şansa să urcăm pe primul loc, dar e din cauza noastră. Era o satisfacţie să fim acolo sus măcar pentru o zi, pentru că era o muncă de şapte etape, cu o evoluţie constant bună”, a declarat după meci antrenorul Gheorghe Mulţescu.
“Sunt dezamăgit de jocul nostru. Nu ne-am creat prea multe ocazii, deşi am avut un om în plus încă din minutul 23. N-am ştiut să profităm şi nu ştiu ce s-a întâmplat. Până la urmă e un rezultat de egalitate, plecăm neînvinşi şi trebuie să ne revenim, să vedem cum procedăm la antrenament încât să ne creăm mai multe ocazii în meciul următor. Ştiu că toată lumea vorbea că putem trece pe primul loc, dar aici, la Cluj, este foarte greu de câştigat şi s-a văzut asta”, a spus mijlocaşul Nicuşor Bancu.

CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0
CFR: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Mureșan, Camora – Gomelt, Nascimento – Rus (90 Peteleu), Ruiz (50 Horj), Păun (65 Nouvier)– Bud. Rezerve: Marc, Peteleu, Horj, Neagu, Nouvier, Veres, Sorsa. Antrenor: Vasile Miriuță
Universitatea: Calancea – Briceag, Kelic (44 Zlatinski), Acka, Vătăjelu – Madson (72 Gustavo), Popov – Manea, Bancu, Nuno Rocha – Măzărache (54 Rambe). Rezerve: Popescu, Mateiu, Dumitraș, Petre, Gustavo, Zlatinski, Rambe. Antrenor: Gheorghe Mulțescu
Arbitri: Ovidiu Hațegan, Șove Octavian, Gheorghe Sebastian.
Eliminat: Mureșan 23

“Poate că era mai bine ca CFR-ul să rămână în 11 oameni, poate ne cream mai multe faze. S-au apărat şi nu ştiu dacă am ajuns la poarta lor de cinci ori tot meciul. Când echipa adversă se apără, cu pasa lungă nu putem să facem nimic. Am pierdut două puncte. Am avut şansa şi la Timişoara, şi acum, se pare că e o presiune prea mare şi trebuie să gestionăm mult mai bine aceste momente”, a admis căpitanul Bogdan Vătăjelu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here