S-au pus în vânzare biletele pentru jocul cu Vâlcea! Spectatorii pot s-o ajute pe micuța Amina

551

Liga Florilor se întoarce în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. După o pauză însemnată, gorjencele au un meci tare pe teren propriu. Trupa lui Liviu Andrieș dă piept cu una dintre forțele campionatului, SCM Râmnicu Vâlcea. Echipa din județul învecinat a avut meci european în weekend, astfel că partida cu nou-promovata din Gorj va avea loc miercuri, 7 decembrie, de la ora 18.00. Biletele pentru acest joc au fost deja puse în vânzare la sediul CSM Târgu Jiu (B-dul Constantin Brâncuși, nr 6), după următorul program:
– marți, între orele 08.00 -17.00
– miercuri, între orele 08.00 -16.00
De asemenea, tichetele pot fi cumpărate de la Sala Sporturilor, miercuri, începând cu ora 16.30. Preţul de acces este de 15 RON. Copiii cu vârsta de până la 18 ani intră gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate.
Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu s-a implicat și într-o campanie de ajutorare a micuței Amina. La doar trei anișori, ea a fost diagnosticată cu o formă rară de NANISM și DISCONDROPLAZIE OSOASĂ. Fetița trebuie să treacă printr-o serie de intervenții chirurgicale, pentru a putea merge, plus un tratament în străinătate pentru creștere. Spectatorii prezenți la partida de miercuri, care vor s-o ajute pe Amina să aibă o viață normală și sănătoasă, au prilejul să doneze orice sumă. Ei pot achiziționa și decorații de Crăciun hand-made, făcute de mama micuței.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here