S-au certat pentru două bănci şi doi tei

373

DSCF1269Locatarii unui bloc din Târgu Cărbuneşti au avut parte miercuri seara de un scandal ca la uşa cortului după ce unul dintre ei a tăiat două bănci aflate de ani de zile la intrarea în imobil. Acestea erau amplasate sub doi tei pe care, în cursul zilei, Primăria îi tunsese tot la cererea locatarilor, oamenii de la etajele superioare plângându-se că le intră în apartamente diferite insecte care veneau din coroana mult prea stufoasă.

Decizia tunderii teilor l-a scos din pepeni pe Jane Trandafir, bărbatul susţinând că el a plantat teii acolo şi că tot el a amplasat şi băncile, deşi restul locatarilor i-au sărit în cap, spunându-i că şi ei au muncit la amenajarea locului de recreere la umbră şi că este şi dreptul lor de a decide în privinţa coroanei teilor.

Trandafir nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a pus cu polidiscul pe cele două bănci, pe care le-a desfăcut din betoanele în care erau fixate, după care le-a luat în cârcă şi le-a dus în curtea Primăriei, pentru ca edilii să ia act direct de nemulţumirea pe care acesta o are. Bărbatul nu s-a ales însă numai cu cearta primită de la vecinii săi de bloc, ci şi cu un dosar penal, poliţiştii deschizând o anchetă după ce un locatar a sunat la 112 şi a anunţat că Trandafir distruge băncile. Acuzaţia de distrugere este acum formulată la adresa bărbatului, acesta negând orice vinovăţie, spunând că atâta timp cât el a pus băncile acolo are dreptul să facă ce doreşte cu ele. Poliţia a menţionat însă că băncile sunt proprietate a Primăriei Târgu Cărbuneşti şi, în consecinţă, bărbatul iubitor de umbră va trebui să dea socoteală în faţa legii pentru faptele sale.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here