S-au căsătorit la minus 12 grade Celsius

238

Noaptea de Revelion a fost la Târgu Jiu una extrem de geroasă, dar asta nu i-a împiedicat pe tinerii îndrăgostiți care deciseseră anterior să vină la Poarta Sărutului pentru a se căsători să facă acest pas important din viața lor. Nu mai puțin de 21 de cupluri au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă, tinerii fiind de această dată din toate colțurile țării. De la Buzău și Suceava până la Craiova și Arad ori Cluj, mirii și miresele au venit la Târgu-Jiu pentru a-și uni destinele, gerul fiind ultima problemă la care se gândeau aceştia.
„Am auzit lumea pe margine că se văita că e frig mare, dar nu mi-am dat seama. La noi se compensează cu emoțiile. Suntem fericiți și bucuroși de pasul acesta pe care îl facem în viață și asta contează cel mai mult. Peste ani de zile ne vom aminti și de gerul din noaptea asta și vom zâmbi”, a spus unul dintre miri. Miresele au fost nevoite din cauza temperaturilor scăzute să înlocuiască rochiile de gală cu paltoane și fulare care să le țină de cald, pentru domni lucrurile fiind ceva mai simple din acest punct de vedere.
Ceremonia de la Poarta Sărutului a fost oficiată de primarul Florin Cârciumaru, care a menționat că, de-a lungul anilor, a unit destinele a peste 230 de cupluri, toate căsătoriile rezistând în timp. Edilul i-a felicitat pe miri pentru curajul de a face un astfel de pas în viața lor și le-a dorit casă de piatră, după ceremoniile de la Poarta Sărutului proaspetele perechi plecând spre casă sau restaurante pentru a petrece până în zori.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here