S-a urcat la volan după ce a consumat alcool

348

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Târgu-Jiu a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autovehiculul având o concentraţie de alcool peste limita legală. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice, în urma rezultatelor constituindu-se un dosar penal pe numele său.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, Biroului Rutier, au depistat în trafic, sâmbătă dimineaţa, pe S.D., de 25 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Ecaterina Teodoroiu, având o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Târgu-Jiu, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au constituit pe numele tânărului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
De asemenea, poliţiştii i-au reţinut conducătorului auto permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here