S-a tras Cupa la judeţ!

385

În urma Adunării Generale a AJF Gorj s-a tras la sorţi programul 16-imilor Cupei României, faza județeană. Partidele ce vor stabili echipele calificate în 8-imi se vor disputa pe 11 aprilie 2018. Tot în această ședință s-a hotărât și calendarul competițional pentru primăvară. Deși se dorea inițial ca startul să fie dat la finele acestei săptămâni, returul a fost amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Campionatele judeţene se vor relua pe 11 martie 2018, asta dacă vremea rea nu persistă. Este vorba despre toate competiţiile organizate de AJF Gorj: Liga a 4-a, Liga a 5-a, juniori A1, juniori C, D și E.
“Aş vrea să le mulţumesc tuturor că au venit pe vremea asta câinoasă. Au fost prezenţi, am avut cvorum. Am discutat problemele organizatorice în ceea ce priveşte returul de campionat 2017/2018, am făcut tragerea la sorţi a Cupei României şi, în continuare, am dat echipelor afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, două mingi, un tub de kelen şi sperăm ca această bună colaborare care există să continue şi în viitorul apropiat. S-a aprobat amânarea primei etape din cauza vremii nefavorabile. Au fost foarte puţine nemulţumiri, mă bucur că oamenii au înţeles situaţia şi în ceea ce priveşte arbitrajele”, a declarat preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu.
Totodată, afiliate provizoriu la începutul sezonului, ACS Atomic Lions Târgu Jiu și AS Padurașul Târgu Jiu au primit cu unanimitate de voturi afilierea definitivă, în vreme ce acest statut a fost pierdut de ACS Energia Târgu Jiu și CSS Colegiul Mihai Viteazul Bumbești Jiu, echipe care nu s-au mai înscris în campionat în acest sezon competițional.

Meciurile din Cupă:
1. Unirea Crușeț – Știința Hurezani
2. Știința Peștișani – Vulturii Fărcășești
3. Avântul Baia de Fier – Gilortul Târgu Cărbunești
4. Foresta Văgiulești – Triumful Borăscu
5. Energetica Tismana – Petrolul Țicleni
6. Oltețul Alimpești – Flacăra Știința Roșia de Amaradia
7. Știința Godinești – AS Scoarța
8. Viitorul Negomir – CS novaci
9. Unirea Dragotești – Jiul Rovinari 2016
10. Parângul Bumbești Jiu – Petrolul Bustuchin
11. Unirea Bolboși – Viitorul Plopșoru
12. Bradul Polovragi – AS Stejari
13. Știința Drăguțești – Știința Turceni
14. Gilortul Bengești – Petrolul Stoina
15. Dumbrava Câlnic – AS Aninoasa
16. Viitorul Cătunele – Minerul II Mătăsari
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here