S-a terminat vacanţa pentru Craiova!

371

Lotul Universității Craiova se reuneşte astăzi, 12 iunie, pentru a începe pregătirea noului sezon competițional 2017-2018. Fotbaliştii doljeni se vor aduna sub comanda noului antrenor, Devis Mangia, italianul de 42 de ani, care a ajuns în Cetatea Banilor, săptămâna trecută. Întâlnirea a fost programată la Sala Polivalentă, iar primul antrenament va avea loc de la ora 18.30 la baza sportivă din Lunca Jiului. Ședința de pregătire a “alb-albaștrilor” va fi deschisă publicului și reprezentanților mass-media.
“Fotbaliștii Universității vor efectua, marți dimineață, vizita medicală la Policlinica Sportivă și tot în aceeași zi vor mai susține un antrenament pe baza sportivă din Luncă. Joi, 15 iunie, delegația Științei va decola de pe Aeroportul Internațional «Henri Coandă» din Capitală cu destinația Austria.Cantonamentul de pe pământ austriac se va desfășura în perioada 15 iunie-7 iulie, delegația clubului nostru urmând a se caza la ParkHotel Hall din regiunea Tirol. Astfel, «alb-albaștrii» vor avea parte de cele mai bune condiții de pregătire pentru a ataca noul sezon competițional în formă maximă”, se arată pe site-ul oficial al clubului.
“Cunosc destule despre echipă, am văzut multe meciuri, cunosc jucătorii. Cel mai important lucru este să muncim şi să demonstrăm pe teren cât de bine ne pricepem la fenomen. Obiectivul principal este să muncim bine cu tinerii, să-i creştem cum trebuie. Îmi place oraşul şi echipa, primul impact a fost pozitiv. Apreciez fotbalul românesc, are un nivel bun. Nu e important ce jucători vom transfera, ci cum vom lucra cu ei”, a spus Devis Mangia la ieşirea de pe Aeroportul din Craiova.
Deşi aşteaptă în continuare transferuri, se pare că “Ştiinţa” va miza şi în campionatul viitor pe bulgarul Apostol Popov. Fundaşul, care face 35 de ani în decembrie, a semnat prelungirea pe încă un sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here