S-a stabilit calendarul Târgului de Turism al Olteniei!

182

Între 8 și 10 martie 2019 se va desfășura la Craiova ediția a IV-a a Târgului de Turism al Olteniei, cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului. Manifestarea va reuni, în special, expozanți din regiunea Olteniei și din întreaga țară, dar, totodată, vor fi invitați și expozanți din străinătate.
Încă din anii trecuți, un stand la Târgul de Turism al Olteniei a fost ocupat de Consiliul Județean Gorj, instituția promovând frumusețile, atracțiile județului, precum și activitățile de recreere, aventură și relaxare ce se pot derula în mai multe locuri din Gorj.
”Cel puțin 12 motive să participi la Târgul de Turism al Olteniei: 1. Târgul de Turism al Olteniei este singurul eveniment de profil din Oltenia; 2. Peste 10.000 de vizitatori din toată regiunea Olteniei îi trec pragul pe parcursul celor 3 zile; 3. Beneficiezi de reducere de fidelitate 5%, dacă ai participat la minim o ediție anterioară și îți mai acordăm o reducere de 5%, pentru înscrieri timpurii; 4. Vei putea participa la conferinţe, dezbateri şi diverse evenimente dedicate turismului local; 5. Poți participa la o serie de evenimente cu totul deosebite: spectacole de folclor, demonstraţii făcute de meşteşugari, degustări de vinuri și produse tradiționale, tombole și concursuri; 6. Dublu eveniment! Se desfășoară în același timp și în aceeași locație cu Horeca Expo Olteniei, expoziție pentru sectoarele de horeca, panificație și cofetărie; 7. Organizarea în cadrul expoziției Horeca Expo Oltenia a concursurilor Tortul anului 2019/Pâinea anului 2019, ce vor asigura un plus de vizitatori; 8. Campania media ce promovează evenimentul are un buget cu 20% mai mare față de ediția anterioară; 9. Cei peste 20 de parteneri media asigură expozanților posibilitatea promovării prin interviuri și articole dedicate; 10. Promovarea tuturor expozanților în catalogul dedicat târgului, tipărit în 2.000 de exemplare și oferit gratuit vizitatorilor; 11. Intrarea gratuită a vizitatorilor pe toată perioada evenimentului; 12. Super-party dedicat expozanților în data de 9 martie”, au transmis organizatorii ediției din acest an a Târgului de Turism al Olteniei.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here