S-a semnat contractul pentru primul tronson Izvarna II. Apă de munte pentru opt localități din Gorj

1971

Compania de Apă Oltenia a semnat, marți, 27 octombrie, al nouălea contract de execuție lucrări în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. De această investiție vor beneficia și opt localități din Gorj.

Este cel de-al doilea din cele șase contracte în care a fost împărțit Firul II de aducțiune Izvarna – Craiova și a fost adjudecat de ELSACO ELECTRONIC S.R.L. în asociere cu SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. și ECOAPA DESIGN S.R.L. la o valoare de 122.107.823,19 lei (fără TVA).
„Firul II de aducțiune Izvarna – Craiova, cu o valoare totală de peste 117 milioane de euro, o investiție strategică nu numai pentru Craiova, ci pentru întreg județul Dolj, dar și pentru Gorj, este varianta prin care, la finalul lucrărilor, vom asigura apă potabilă de munte, de cea mai bună calitate pentru Craiova, și alte 6 localități din Dolj, respectiv Brădești, Coțofenii din Față, Almăj, Ișalnița, Șimnicu de Sus și Filiași, precum și pentru Rovinari, Brănești, Câlnic, Godinești, Plopșoru, Telești, Tismana și Țânțăreni din județul Gorj. Investiția presupune reabilitarea a 27,4 kilometri de conductă și construirea altor 96,4 de kilometri și pentru un bun control, a fost împărțită în 6 contracte de lucrări, aflate în diferite stadii ale licitațiilor, cel de astăzi fiind al doilea adjudecat”, a anunțat compania.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here