S-a realizat redistribuirea alimentelor UE la Rovinari

134

La Rovinari, produsele alimentare acordate de Uniunea Europeană prin programul PEAD 2012, rămase de la cei care au considerat de cuviinţă că nu mai au nevoie de ele, sau prin neridicarea de către beneficiari, au fost redistribuite.

Rovinărenii care s-au încadrat în categoria persoanelor defavorizate şi puteau primi alimente acordate de Uniunea Europeană prin programul PEAD 2012 au ieşit din schemă. Asta pentru că aceştia trebuiau să se prezinte pentru a ridica aceste produse alimentare, la Clubul Vârstnicilor din localitate, până la data de 31 ianuarie 2012. Iar în cazul în care aceştia nu au ţinut cont de anunţul autorităţilor locale au rămas pe dinafară.
Începând de la data de 6 februarie 2013, autorităţile au început redistribuirea alimentelor rămase pe stoc. De aceste produse alimentare au beneficiat cele mai defavorizate categorii de persoane, respectiv: pensionarii cu pensia până la 400 lei sau persoanele cu handicap grav şi accentuat. De asemenea, persoanele care beneficiază de ajutorul social conform Legii 416/2001 şi şomerii.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here