S-a produs schimbarea la IȘJ Gorj! Marcela Mrejeru, noul inspector școlar general

3903

Marcela Mrejeru, profesor doctor în istorie, și-a luat în primire, în urmă cu câteva ore, postul de inspector școlar general al IȘJ Gorj. Ordinul de numire este semnat de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. Dascălii își pun mari speranțe în noua numită, asta deoarece în învățământ sunt probleme care necesită rezolvări urgente. 

De astăzi, oficial, Ion Ișfan, fostul inspector general, a revenit la catedra de matematică la Liceul Roșia Jiu. Ișfan era însă astăzi în capitală, absentând,  de la școală. La adresa fostului inspector general s-au făcut acuzații grave, în special, la vârful ministerului, de mai multe ori Corpul de Control al Ministrului Educației a venit în Gorj, de la începutul acestui an. Ișfan a renunțat cu greu la scaun, reproșându-le liderilor PSD Gorj, până în ultima zi, că l-ar fi ,,lucrat” pentru a nu mai rămâne în funcție, chiar dacă nu mai avea mandat începând de duminică, iar calificativele primite în ultimii ani îl împiedică să se mai înscrie la concurs pentru un alt mandat. Ișfan a cerut explicații inclusiv ministrului Educației, în timp ce la nivel local a anunțat că va obține chiar un post în MEN. Asta deși, la adresa sa există înregistrate două dosare penale la Parchetele din Gorj, iar Corpul de Control i-a retras gradația de merit pe care și-a aprobat-o singur.

1 COMENTARIU

  1. Ăsta este doar un exemplu (evident negativ) despre ce și cum înțeleg cei din haita roșie să-și facă treaba pentru care sunt plătiți.
    Cu ajutorul acestui noi șef, inspectoratul poate interveni pentru ca dascălii buni să nu mai fie batjocoriți, iar lichelele, deloc de neglijat, să nu mai fie protejate, inclusiv pe linie politrucă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here