S-a prezentat la Poliția Motru cu maxilarul spart și cu Petcu Jr. urmărindu-l cu un cuțit

9770

Gabriel Alin Iancu, tânărul de 19 ani din Motru, lovit cu putere în zona fetei de fiul polițistului Petcu de la Poliția Motru, a fost supus la Craiova unei intervenții chirurgicale în zona maxilarului. Apartinatorii tânărului, părinții fiind plecați în străinătate, relatează pentru Gorjeanul că fiul lor s-a prezentat singur la poliție în cursul nopții, după ce Gabriel Sorin Petcu i-a spart maxilarul, în timp ce agresorul era pe urmele lui cu un cuțit. Mama tânărului spune că a luat un avocat din Craiova și că apartinatorii au fost sfătuiți să mai aștepte până la depunerea unei plângeri penale împotriva agresorului.

Amânarea acestei plângeri nu face decât să îl țină în libertate pe Petcu Jr. care nu poate fi reținut pentru fapta comisă. Familia neagă că ar vrea o înțelegere cu familia agresorului și că îl vor după gratii dar cu toate acestea nu au depus încă o plângere împotriva celui care le-a băgat fiul în spital. Acest lucru este comunicat oficial și de către IPJ Gorj.

Evenimentele prezentate de IPJ:

„La data de 18 iunie a.c., s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Motru, un tânăr din aceeași localitate, de 19 ani, care a declarat verbal că a fost agresat fizic de un alt tânăr de 24 de ani. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar din primele verificări au stabilit că, cei doi, după ce au consumat băuturi alcoolice în incinta unui local public din Municipiul Motru au avut niște discuții contradictorii, bărbatul de 24 de ani lovindu-l cu pumnul în zona feței pe tânărul de 19 ani.Ulterior, tânărul agresat a fost transportat la Spitalul Municipal Motru în vederea acordării de îngrijiri medicale. Până în prezent, persoana vătămată nu a formulat plângere penală.Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut fapta”, a comunicat IPJ Gorj la cererea Gorjeanul.

Petcu a fost implicat, în ultimele luni, în mai multe agresiuni similare, și a ajuns de mai multe ori după gratii. Ultimul incident s-a petrecut în urmă cu doar trei luni la barul ,,La Academie” din Motru. Incidentul din cursul nopții a avut loc la barul de la gară.