S-a luat apa în mai multe localităţi din judeţ

300

Reprezentanţii Companiei de Apă “Oltenia”, au anunţat că începând de vineri 30 mai, ora 6.00 şi până joi, 5 iunie, ora 22.00, localităţile de pe traseul conductei de transport Izvarna – Craiova nu vor avea apă potabilă. Asta deoarece este necesară înlocuirea unei conducte.

Angajaţii companiei vor înlocui o conductă de oţel, în porţiunea de supratraversare a râului Jiu, pe DN 6, pe raza localităţii Vârţ din judeţul Gorj. Potrivit conducerii CAO, conducta respectivă are o vechime de peste 60 de ani (durata normată medie de funcţionare fiind de 25 de ani) şi prezintă un grad avansat de uzură fizică, motiv pentru care nu mai pot fi efectuate reparaţii locale, se arată într-un comunicat de presă transmis de CAO.
În urma acestui anunţ al CAO, şi SC Termo Craiova SRL a anunţat că va întrerupe furnizarea apei calde în acelaşi interval de timp. “De asemenea, în judeţul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă în următoarele localităţi: Tismana, Godineşti, Ciuperceni, Câlnic, Teleşti, Rovinari, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti, Ţânţăreni. În judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă în Filiaşi şi în comunele: Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Almăj, Işalniţa, Coţofenii din Dos. Utilizatorii din localităţile menţionate trebuie să-şi asigure rezerve de apă pentru nevoile curente”, au mai transmis reprezentanţii Companiei de Apă.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here