S-a hotărât ! – Dian Popescu, candidează la şefia PNL Gorj

316

dian-popescu2Omul de afaceri din Ţicleni, Dian Popescu, a anunţat la sfârşitul acestei săptămâni că va candida pentru postul lăsat vacant, la cârma PNL Gorj, de Dan Ilie Morega. Popescu susţine că este hotărât în procent de 80% să facă acest pas, fiind convins că contracandidatul său va fi nu Gheorghe Orzan ci Radu Angheloiu, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

 

Şeful organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu, Dian Popescu, va candida, peste mai puţin de trei luni de zile, pentru postul de preşedinte al organizaţiei judeţene liberale.

Omul de afaceri susţine că nu este hotărât în totalitate să facă acest pas, dar că acum decizia sa este luată în proporţie de 80%. ,,Când voi decide că vreau să candidez o să merg imediat să îmi depun candidatura, în scris. Deocamdată nu sunt hotărât decât în proporţie de 80% să fac asta”, a declarat Dian Popescu.

Nu se va bate cu Mazilu

Liberalul este convins, totodată, că primarul din Târgu-Cărbuneşti nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj. ,,Probabil va candida Radu Angheloiu. Eu sunt convins însă că nu va face asta nici Gheorghe Orzan şi nici Mihai Mazilu”, a declarat liberalul Dian Popescu, fiind convins că Orzan va ceda în favoarea lui Angheloiu. Gheorghe Orzan îl contrazice însă pe Dian Popescu. ,,Ce crede că îl las şef. (..)Unii se trezesc vorbind”, a făcut public Orzan, cu referire la declaraţiile lui Dian Popescu. Cert este că la adresa lui Dian sunt mai multe voci liberale împotrivă. Pantelimon Manta chiar i-a sugerat afaceristului să îşi vadă de treburile lui, în momentul în care acesta a comentat revenirea sa în organizaţie.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here