S-a finalizat licenţierea serviciilor sociale din DGASPC Gorj

384

Directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, Laurenţiu Diaconescu, confirmă că a fost finalizat procesul de licenţiere a serviciilor sociale din cadrul instituţiei. Este vorba despre 10 apartamente şi două case de tip familial, în care trăiesc, în total 60 de copii.

Apartamentele și casele de tip familial din județul nostru riscau să fie închise, în lipsa licențelor de funcționare acestea se află în diverse localități: Târgu-Jiu, Motru, Rovinari, Novaci, Scoarța, Răchiți. Din fericire, conducerea DGASPC Gorj a reuşit să realizeze licenţierea acestor imobile. „S-a încheiat licenţierea celor 12 servicii sociale care erau licenţiate provizoriu. Este vorba despre 10 apartamente şi două case de tip familial. Licenţele sunt valabile 5 ani” a confirmat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
În aceste servicii sociale se află 60 de copii; fiecare serviciu social beneficiază de 11 sau 12 angajați: asistenți medicali, infirmieră, asistent social și nu numai.
Pe parcursul procesului de licențiere s-a constatat că s-au respectat în totalitate standardele minime obligatorii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here