S-a dat startul reducerilor în magazinele cu haine şi încălţăminte din municipiu

183

A început sezonul reducerilor la hainele de iarnă, spre deliciul targujienilor. Deşi perioada de reduceri, stabilită de lege, începe, oficial, la jumătatea lunii, încă din prima zi a anului comercianţii din Târgu-Jiu au tăiat preţurile, reducerile ajungând până la 70%.

Luna ianuarie a anului 2013 impune începerea sezonului de reduceri în rândul magazinelor cu haine şi încălţăminte din municipiu, motiv de bucurie, cel puţin pentru doamne. Târgujienii au acum şansa de a cumpăra produse cu până la 70% mai ieftine decât preţul de acum o săptămână. Cele mai mari scăderi de preţuri sunt la hainele de sezon. Găsiţi cizme reduse de la 200 de lei la 79 de lei, blugi la 69 de lei, rochii la 89 de lei, tricouri reduse la 19 lei, sacouri la 89 de lei şi bluze la 49 de lei. Comercianţii se pliază pe nevoile clienţilor şi fac orice pentru a satisface cerinţele acestora cu atât mai mult cu cât în această perioadă cresc şi încasările acestora.

Etichetare corespunzătoare
Potrivit legii, reducerile se aplică numai produselor nealimentare, sezoniere, adică la îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Comercianţii trebuie să afişeze pe etichete ambele preţuri: cel vechi şi cel nou, dar şi cât înseamnă reducerea în procente. Dacă nu găsiţi nimic pe placul dumneavoastră la promoţie, următorul sezon de reduceri începe în august. Însă atunci, vă veţi putea înnoi garderoba de vară. Perioada de soldare este stabilită de lege între 15 ianuarie şi 15 aprilie, pentru produsele de toamnă-iarnă. În acest interval, comercianţii îşi pot stabili o durată maximă de 45 de zile în care pot vinde produse la preţuri reduse.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here