S-a dat startul programului „Litoralul pentru toţi”

294

Veşti bune pentru gorjenii care vor să-şi petreacă vacanţa pe litoral. Începând de astăzi s-a dat startul ediţiei de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”. Potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) preţurile pentru un sejur de şase nopţi într-un hotel de două stele vor costa începând de la 205 de lei.

Programul, patronat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) este dedicat turiştilor cu bugete mici şi va oferi preţuri sociale pentru cazarea pe litoral, în intervalul de timp 02.09.2013 – 29.09.2013.
Biletele pentru acest program se cumpără doar prin agenţiile de turism şi se aplică formula „primul venit, primul servit”.
Tarifele sunt asemănătoare celor din ediţia mai-iunie 2013 a programului. Astfel, pentru un sejur de şase nopţi la un hotel de o stea, fără mic dejun, tariful este de 205 lei de persoană, preţul pentru un hotel de două stele, fără mic dejun este de 235 de lei de persoană, iar la un hotel de trei stele urcă la 265 de lei.
Pentru cei care optează pentru varianta cu mic dejun, tarifele pornesc de la 315 lei, la hotel de două stele şi ajung la 605 lei, la un hotel de cinci stele.
La fel ca la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de all inclusive, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Pachetele sunt concepute însă doar pentru sejururi de cinci nopţi. Preţurile pornesc în acest caz de la 765 de lei, pentru un sejur de cinci nopţi la un hotel de trei stele şi ajung la 875 de lei, pentru un hotel de patru stele. Cei care aleg să îşi petreacă vacanţa „socială” la un hotel de cinci stele, all inclusive, trebuie să plătească 985 de lei de persoană, pentru cele cinci nopţi.

Plata biletului se face integral
Biletele pot fi cumpărate numai cu plata integrală, nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii. Orice modificare a rezervării anulează reducerea. Sejurul minim este de 6 nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 6 nopţi. Programul „Litoralul pentru toţi“ durează până la 29 septembrie. Lista agenţiilor de turism care vând acest pachet şi lista unităţilor de cazare (hoteluri şi pensiuni) care fac parte din ofertă este disponibilă şi mereu actualizată pe site-urile www.anat.ro, www.asociatia-litoral.ro.
Vremea la mare va fi în răcire începând de marţi, meteorologii prognozând maxime în jurul valorii de 22 de grade, în intervalul de timp imediat următor.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here