S-a aruncat de la etajul 10

468

sinucigasaO femeie de 52 de ani, din municipiul Târgu – Jiu, a hotărât, seara trecută, să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Femeia s-a urcat într-un bloc cu zece etaje, din zona 9 Mai, şi s-a aruncat în gol. Cei care au anunţat autorităţile sunt locuitorii blocului cu pricina, care au asistat, îngroziţi, la toată scena.

Florica Bucşaru avea 52 de ani şi locuia într-un bloc învecinat celui din care s-a aruncat. Nimeni nu ştie din ce cauză femeia a făcut acest gest. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Daniel Tică, sinucigaşa nu a lăsat niciun bilet şi nici nu a anunţat pe nimeni despre intenţia sa, cu toate că femeia are familie şi rude. „Se pare că avea ceva probleme psihice, ştim doar că se afla sub tratament. Nu a lăsat niciun semn”, a declarat Tică. Martorii, adică cetăţenii care locuiesc în acea zonă, au povestit cum au văzut femeia aruncându-se în gol şi izbindu-se de caldarâm. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Cercetările vor continua pentru stabilirea motivului acestui gest.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here