S-a aprobat PUZ-ul pentru RAR

261

Consilierii locali din Târgu-Jiu au aprobat, luni, 28 aprilie, Planul Urbanistic Zonal (PUZ) solicitat de Registrul Auto Român (RAR) Gorj pentru construirea unui nou sediu al reprezentanţei din judeţ.

Terenul studiat pentru aprobarea PUZ-ului este situat în intravilanul municipiului şi are o suprafaţă de 10.410 metri pătraţi. Acest plan urbanistic zonal de pe strada Termocentralei este efectuat pentru RAR şi solicitat de ei pentru construirea unui sediu al reprezentanţei. „Vor fi acolo ori birouri, ori hale, încercăm să-i ajutăm pe cei de la RAR pentru că este vorba de un serviciu adresat cetăţenilor, iar zona pe care actualmente RAR-ul o ocupă este una destul de aglomerată”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Reprezentanţii RAR Gorj au solicitat în urmă cu aproximativ doi ani preluarea terenului respectiv din cauză că actualul sediu este prea mic, nu are o deschidere suficientă la stradă, iar pânza freatică este prea ridicată în zona respectivă şi există riscul producerii de inundaţii.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here