S-a amânat deschiderea ștrandului de la Rovinari!

1449

Ștrandul de la Rovinari recent modernizat trebuia să își deschidă porțile pentru iubitorii sezonului estival de ieri, 10 iulie. Totuși, deoarece lucrările nu au fost finalizate în totalitate, autoritățile locale au amânat deschiderea ștrandului.

”Dragi rovinăreni, din păcate, trebuie să vă informăm că lucrările la ștrandul orașului nu vor fi finalizate la termenul anunțat inițial. Am întâmpinat câteva provocări neprevăzute care ne-au împiedicat să respectăm data inaugurării. Ne cerem scuze pentru această situație și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a finaliza proiectul cât mai curând posibil. Chiar dacă a trecut o mică părticică din această vară, ne va rămâne suficient timp să ne bucurăm. În plus, anvergura investiție și calitatea lucrărilor ne vor permite să beneficiem de ștrand mulți ani de aici înainte, încă de la primele semne de vară. Vă ținem la curent cu mersul lucrurilor și vă asigurăm că așteptarea a meritat. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!”, a anunțat conducerea Primăriei Rovinari.
La finele lunii trecute, reprezentanții autorităților locale din Rovinari anunțau că ștrandul ar urma să fie deschis pe 10 iulie. Chiar dacă inaugurarea investiției recent modernizate a fost amânată, odată ce va fi deschis, oamenii se vor putea bucura de tarife avantajoase de acces.
”Au fost discuții cu privire la ștrand și la modul în care a funcționat. A trebuit să reziliem contractul și să fie preluat de către societatea primăriei. Astfel, vom avea garanția că lucrurile vor funcționa. Primăria va asigura un serviciu public și nu va urmări profitul. Vrem doar să avem un minimum pentru salarii și pentru întreținere. 10 lei va fi un preț foarte bun, față de peste 50 de lei de persoană cât sunt la unități similare. A beneficiat de lucrări ample de modernizare și va fi administrat de societatea primăriei. Până în 14 ani nu se va achita taxă și va fi o taxă de 10 lei peste 14 ani. Vrem ca familiile să vină împreună la ștrand. Vom avea salvamar, asistente medicale. Vor fi peste 400 de locuri. Ștrandul va fi deschis și celor din afara orașului. Vrem să avem și o zonă de alimentație publică”, declara, luna trecută, Gabriel Crăc, administratorul public al orașului Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here