S-a aflat cauza morții bebelușului din Târgu Jiu

933

Medicii legiști au stabilit cauzele medicale ale morții bebelușului de doar o lună care a fost adus de părinți, miercuri dimineață, în stop cardio-respirator la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.
„Potrivit reprezentanților Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultatul necropsiei a arătat că decesul sugarului a fost cauzat de o insuficiență cardio-respiratorie acută care a apărut ca urmare a unor malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, în evoluție cu o peritonită”, au informat, joi, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.
Cu o zi înainte, marți, părinții s-au prezentat cu micuțul la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipația bebelușului. „A fost consultat de medic; în timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecțiuni/probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipație și monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean din Târgu Jiu, care au sesizat Inspectoratul Județean de Poliție și Direcția de Sănătate Publică Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here