Rușeț, șeful de campanie al ALDE Gorj! Candidatul Lădaru, sub coordonarea lui Nădrag

506

Dian Popescu, copreședinte al ALDE Gorj, a stabilit doi șefi de campanie electorală pentru localele din acest an. Șeful de campanie pe județ va fi Ion Rușeț, care nu va candida pentru nicio funcție la alegerile din 5 iunie, în timp ce fostul liberal Matei Nădrag va coordona campania lui Eduard Lădaru la Primăria Târgu-Jiu. Dian s-a lăudat cu achiziția lui Nădrag în echipa ALDE, fostul liberal urmând să figureze pe lista de consilieri municipali ai partidului, la locale.

“Adevărații liberali, au venit și vin în ALDE. Vechiul președinte al PNL Târgu-Jiu, Matei Nădrag a venit la ALDE, ca și președintele de la tineret și de la studenți ai PNL Gorj. Toți se vor regăsi pe lista de consilieri municipali a ALDE”, a anunțat, joi, Dian Popescu, într-o conferință de presă în care a anunțat trei noi candidați pentru primăriile din Bălănești, Schela și Stănești. Întrebat cum a reușit să-l convingă pe Nădrag să i se alăture, știut fiind că cel din urmă a părăsit PNL Gorj după o ceartă cu Dian Popescu, senatorul a dat de înțeles că nu a trebuit să facă niciun efort în acest sens. “Nu a trebuit să-l conving, deoarece el a venit unde sunt adevărații liberali. Va trebui să-l pun pe lista de consilieri municipali, Nădrag având o experiență de 7 ani de conducere a PNL Târgu-Jiu. Mai mult, acesta va conduce campania lui Lădaru, la Primăria Târgu-Jiu în timp ce Ion Rușeț va conduce campania pe județ”, a completat Dian Popescu.
Co-preşedintele ALDE Gorj a anunțat astfel oficial că Eduard Lădaru este candidatul acestei formaţiuni politice pentru Primăria Târgu-Jiu la alegerile din iunie 2016. “Candidatul la Primăria Târgu-Jiu este desemnat, este vorba de Eduard Lădaru, deja s-au strâns semnăturile pentru candidatura dânsului. E definitivă candidatura domnului Lădaru, dacă nu se întâmplă alte lucruri, vedeţi bine ce se întâmplă la Bucureşti, noi sperăm să n-o luăm pe linia PNL-ului care a luat-o în jos şi s-au făcut de râs. (…) Îmi pare rău că vechiul partid din care am făcut parte se împiedică la orice pas, dar asta e”, a precizat Dian Popescu.

ALDE a anunțat 27 de candidaţi
“Continuăm lansarea candidaţilor noştri din localităţi, astăzi avem candidatul la funcţia de primar în comuna Bălăneşti, Călin Simionescu, domnul Ion Ciulavu, candidat la comuna Stăneşti, este un om cu state vechi în Consiliul Local din comuna Stăneşti, avem convingerea că va reuşi un rezultat bun acolo, iar un om proaspăt intrat în politică, administrator la Schela, Ion Sichitiu, care va reuşi un rezultat bun în zonă”, a afirmat și co-preşedintele ALDE Gorj, Marius Borcan.
Până acum, ALDE Gorj și-a anunțat oficial 27 de candidați la fotoliul de primar la localitățile județului.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here