Ruşeţ bagă PDL Gorj în analiză

292

Finalizarea referendumului şi a alegerilor din Gorj, îl determină pe preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, să solicite o analiză a activităţii organizaţiilor din judeţ. Analiza se va lăsa şi cu sancţiuni, dă asigurări liderul PDL, dar numai după o analiză riguroasă a procentelor obţinute la alegeri în fiecare localităţi, ţinându-se cont şi de specificul acestora. În paralel se vor analiza şi listele electorale suplimentare completate în localităţile judeţului la referendumul din 29 iulie.

Ion Ruşeţ nu îşi slăbeşte organizaţia judeţeană a PDL Gorj. Deşi se află în concediu de odihnă, alături de Constantin Severus Militaru, Ruşeţ a transmis deja colegilor de la organizaţie că revenirea sa la treabă va coincide şi cu debutul unei analize riguroase în partid. ,,Vom face o analiză serioasă deoarece se apropie cu paşi repezi alegerile din toamnă. Vom analiza activitatea organizaţiilor, activitatea lor la locale şi la referendum, şi vom lua, în final, măsuri. Nu putem tolera greşelile deoarece ştim unde s-a muncit foarte mult şi unde nu s-a făcut deloc asta”, a declarat senatorul Ion Ruşeţ, totodată preşedinte al PDL Gorj. Analiza va privi şi listele suplimentare de la referendum, pentru a avea o imagine completă a scrutinului de la locale şi a celui din 29 iulie.

Schimbările impuse de centru, nu afectează conducerea PDL Gorj
În ce priveşte activitatea de la centru, PDL a declanşat marţi, înlocuirea unora dintre şefii de filiale, urmând ca în cel mult o săptămână să fie trasate noile structuri de conducere din teritoriu. Vizate sunt judeţele care au înregistrat rezultate slabe la referendum şi la alegerile locale, însă „înnoirea” organizaţiilor va cuprinde şi filialele cu probleme mai vechi. PDL Gorj nu va fi afectat de această curăţenie declanşată în teritoriu, dă asigurări liderul organizaţiei, Ion Ruşeţ, care susţine că singurele măsuri care se vor lua aici vor fi unele interne. De altfel, până săptămâna viitoare, se va cunoaşte lista cu preşedinţii de organizaţii care vor fi nevoiţi să facă un pas în spate, precum şi numele celor care vor prelua filialele, astfel încât acestea să fie consolidate până la alegerile parlamentare din această toamnă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here