Rușeț a revenit în politică

1502

Fostul senator PDL Gorj, Ion Rușeț, a revenit în politică și a ales Partidul Mișcarea Populară. A motivat de ce a făcut acest pas, după ce a părăsit ALDE Gorj. „Astăzi (n.r. luni) am semnat adeziunea la PMP. Aici am găsit un colectiv de oameni responsabili, oameni corecți, cu care consider că sunt compatibil și cu care putem face o echipă”, a spus Ion Rușeț, menționând că „un alt motiv” îl constituie candidatura lui Theodor Paleologu, la prezidențiale, pentru că „România merită să aibă un președinte responsabil, echilibrat și corect”.
În plus, spune Rușeț, PMP este „un partid lipsit de toxicitate”, care și-a onorat promisiunile electorale. „Cred că a venit momentul să mă implic în viața politică a acestui județ. Am analizat, am chibițat pe margine, dar fără rezultat. Cred că alături de președintele Davițoiu și echipa PMP Gorj, avem capacitatea să facem ceva pentru județul Gorj. Prioritatea noastră este să ne organizăm ca să avem un rezultat bun la alegerile prezidențiale”, a mai spus Rușeț, consilier al Directoratului CE Oltenia.
Președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a precizat că fostul senator Ion Rușeț este „o achiziție destul de bună”, pentru că este o persoană cunoscută și apreciată în județul Gorj. „PMP avea nevoie de domnul Ion Rușeț”, a mai spus Davițoiu, menționând că fostul senator nu a cerut vreo funcție politică. „Cu siguranță, fiind un om valoros, o să-i oferim o funcție în Biroul Permanent Județean. Nu a negociat și nici nu a cerut nicio funcție”, a conchis Davițoiu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here