Ruşeţ a lăsat „volanul” organizaţiei gorjene

398
Organizaţia judeţeană a PD-L Gorj este în fierbere după ce senatorul Ion Ruşeţ şi-a manifestat public intenţia de a candida pentru şefia formaţiunii politice cârmuite deja atât de Ionel Manţog cât şi de Cosmin Popescu, doi politicieni cercetaţi pentru fapte de corupţie.

Nu deranjează însă prea mult intenţia lui Ion Ruşeţ de a face un lucru democratic ci faptul că se bănuieşte că a sa candidatură ar beneficia de sprijinul liderului de sindicat Marin Condescu, deja nemulţumit de Manţog dar şi de ministrul Economiei, Adriean Videanu, aceştia doi nemairecunoscând aportul adus de mineri şi energeticieni la victoria pedeliştilor la ultimele alegeri.
Între timp însă, Ruşeţ a anunţat că nu mai candidează deşi ar întruni toate condiţiile pentru a face asta, dar a subliniat că prin demersul său a vrut să tragă un semnal de alarmă în legătură cu ,,gaşca” care conduce PD-L Gorj.
Există posibilitatea ca însuşi Condescu să îl fi convins pe Ruşeţ să nu mai candideze, şi asta deoarece ar fi dat-o la pace cu Manţog. oricum, lupta pentru ,,volanul” PD-L nu se sfârşeşte aici, deja mai mulţi pedelişti luptându-se pentru acestă poziţie. unul dintre cei care vrea, se pare, să candideze este Marcel Hoară.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here