Rujan: Mi-am făcut pe deplin datoria

632

Prefectul demisionar Cristinel Rujan a transmis un scurt mesaj la plecarea din funcție. „Încetez exercitarea funcției de prefect al județului Gorj cu satisfacţia că mi-am făcut pe deplin datoria, atât faţă de gorjeni, cât şi faţă de Guvern. Pe parcursul acestei perioade, pe lângă atribuțiile obișnuite realizate în cadrul Instituției Prefectului – Județul Gorj, am avut parte de o activitate intensă, plină de provocări, dintre care cele mai importante privesc organizarea alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie, gestionarea focarelor de pestă porcină africană din judeţul nostru, intervențiile în cazul inundațiilor și nu în ultimul rând, gestionarea situației privind noul coronavirus la nivelul județului. Însă, prin toate acestea nu aș fi reușit să trec cu bine, fără sprijinul mai multor oameni.”, spune Rujan, adresând mulțumiri angajaților instituției, primarilor, dar și celorlalți colaboratori.
Prefectul a acuzat presiuni din partea Corpului de Control al Ministerului Afacerilor Interne, pentru ca ulterior să anunțe intrarea în politică, la PSD.
Cosmin Petrișor Pistol, directorul economic al Casei de Asigurări de Sănătate Gorj, se află în cărți pentru a prelua funcția de prefect. El se bucură de susținerea PMP.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here