Rubedenia lui Graure, implicată într-un scandal sexual

497

Un nepot al lui Octavian Graure, fostul director de la Termocentrala Turceni, a ajuns, în noaptea de marți spre miercuri, în arest, alături de alte două persoane, sub acuzația de ”act sexual cu un minor”. Anchetatorii susțin că tânărul de 20 de ani din comuna Grozeşti, a județului Mehedinţi, locuia fără forme legale într-o garsonieră de pe raza orașului Turceni, despre care se vehiculează că ar fi fost închiriată de la Complexul Energetic Oltenia. În locuința respectivă, o fetiță de 13 ani ar fi fost supusă, luni la rând, unor perversiuni sexuale, de către cei trei bărbați. Eleva ar fi fost lăsată în grija tatălui, după ce mama ar fi plecat la muncă, în străinătate. ”La data de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr de 17 ani, din comuna Petru Rareş, județul Bistriţa-Năsăud, altul de 20 de ani, din comuna Grozeşti, județul Mehedinţi, care locuiau fără forme legale pe raza orașului Turceni și un localnic, de 49 de ani, toți bănuiți de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. În urma cercetărilor efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cei trei, în perioada iulie – septembrie, ar fi întreţinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, din oraşul Turceni”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Gorj. Surse susțin că totul ar fi ieșit la iveală după ce unul dintre suspecți s-ar fi lăudat cu ”serviciile” sexuale de care beneficia.suspect

Fostul director al Complexului Energetic Turceni nu-și recunoaște nepotul!
Octavian Graure, fostul director de la Termocentrala Turceni, a declarat că nu știe dacă tânărul de 20 de ani este nepotul său, dar și că are multe rude în comuna Grozești. ”Sunt o grămadă pe acolo, dar Graure se numesc, nu altfel. La țară la mine toți sunt nepoții mei. Știu discuții, dar nu am nicio treabă. Eu sunt plecat din 2012, nu am garsonieră închiriată. Dacă întrebi la termocentrală de Tavi Graure se știe acest lucru. Eu nu am închiriat nicio garsonieră. Poliția trebuie să știe. Nu există așa ceva. Nici când eram director nu am închiriat. Așa se poate auzi orice, că e nepotul meu, dacă e de acolo de la țară, dar nu am așa ceva. Am văzut și eu că s-a vehiculat. Eu nu am decât doi nepoți, unul e în București și cealaltă, fata, e în clasa a VII-a. Nu are nicio treabă cu mine, el poate să spună că e nepotul lui Graure”, a declarat pentru Gorjeanul, Octavian Graure, în prezent contabil-șef al Sucursalei Ișalnița a CEO.
Tânărul despre care se spune că ar fi nepotul său a fost rezervat în declarații. ”E treaba mea de unde o cunosc și ce am făcut. Nu sunt vinovat”, a spus Aurel Cristian. Suspecții au fost prezentaţi, ieri, la audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Procurorii au anunțat că vor merge și în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Reprezentanții Complexului Energetic Oltenia nu exclud varianta potrivit căreia garsoniera în care minora ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale orale ar fi închiriată de la companie.
”Conform prevederilor legislative si Actului constitutiv al societății, CE Oltenia poate închiria bunurile imobile cu denumirea de «spații de cazare» oricăror persoane fizice sau juridice, cu aplicarea unor tarife stabilite prin Hotărâre de Directorat”, a anunțat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al CEO.
Loredana Fîciu

1 COMENTARIU

  1. GRAURE NU-SI RECUNOASTE NEPOTUL DAR RELATIA PE CARE A AVUTO CU CARAGEA O RECUNOASTE ACUM …. ZI GRAURE CUM ESTE CU ….. TE CONDUCEA SAU NU? RECUNOASTE DACA ESTIOM SI AI DEMNITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here