Roxana Croitoru şi-a lansat primul album

195

Roxana Croitoru 1Tânăra interpretă de muzică populară, Roxana Croitoru, şi-a lansat primul album. La doar 11 ani, Roxana a avut răbdarea şi tăria de a înregistra 12 piese gorjeneşti şi de a lansa albumul „Pe marginea Jiului” în prezenţa unui public numeros.

Pentru Roxana Croitoru muzica populară înseamnă foarte mult. Aceste ritmuri au făcut-o cunoscută la o vârstă fragedă. De altfel, de când se ştie micuţa artistă a ascultat muzică populară, îndrăgind-o şi chiar cântând-o. “Părinţii mei au ascultat muzică la radio, la televizor şi eu cântam prin casă, iar bunica mea a fost cu ideea să mă ducă la muzică populară, la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu”, a mărturisit tânăra şi talentata interpretă.

„Pe marginea Jiului”, lansat la 11 ani

La doar 11 anişori, Roxana Croitoru a lansat primul său album. „Primul meu album, care se numeşte „Pe marginea Jiului”. Vreau să le mulţumesc celor care m-au sprijinit foarte mult: doamna profesoară Emilia Drăgotoiu Nanu, domnului dirijor Marcel Parnica, doamnei Alis de la Sadu şi domnului Dorin Brozbă. Eu am zece piese pe album şi o doină. Am depus eforturi, nu foarte mari, dar au fost totuşi eforturi”, a declarat Roxana. Lansarea albumului „Pe marginea Jiului” a avut loc joi, 8 decembrie, la Muzeul Judeţean Gorj. Sala de festivităţi a instituţiei a fost arhiplină. Spectatorii au venit pentru a-i fi alături Roxanei Croitoru în acest important moment al vieţii sale, dar şi pentru a o asculta cântând.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here