Rovinieta se poate achita online

241

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat, miercuri, portalul www.erovinieta.ro, prin care se poate achita rovinieta, tariful de utilizare şi peajul, taxa de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă, cu ajutorul cardului bancar.

Practic, prin intermediul portalului recent lansat, se poate verifica valabilitatea rovinietei, a achitării peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif şi gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei şi peajului. Utilizatorii, care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta sau peajul pe www.erovinieta.ro, nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor on-line, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR. Astfel, costul total al rovinietei sau al peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este doar cel reglementat de legislaţia în vigoare.
Portalul erovinieta.ro a fost dezvoltat de către Asocierea ALTIMATE SRL – UTI GRUP SA în baza contractului care are ca obiect colectarea prin mijloace electronice a tarifului de trecere. Plăţile prin intermediul acestuia sunt securizate şi se realizează în baza contractului încheiat între CNAIR SA şi Garanti Bank în urma procedurii de achiziţie având ca obiect servicii pentru procesarea plăţilor electronice on-line (tip e-commerce) ale CNAIR SA, toate tranzacţiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plăţi NETOPIA.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here