Rovinari: Sală de jocuri de noroc, închisă de poliție

1135

În ultimele patru zile, polițiștii gorjeni au acționat pe raza județului în vederea verificării modului de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat faptul că o sală de jocuri de noroc, cu punctul de lucru în orașul Rovinari, desfășura activități specifice obiectului de activitate după orele 2200, încălcând astfel prevederile legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Același operator economic a mai fost sancționat contravențional, la data de 23 ianuarie a.c., pentru nerespectarea prevederilor art. 65, alin. 1, lit. q din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 raportat la art. 9, pct. 6 din Anexa nr. 3 a H.G. 34/2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, cu amendă în valoare de 5.000 lei.

„Întrucât operatorul economic cu punctul de lucru în orașul Rovinari a săvârșit în mod repetat aceeași faptă contravențională, într-un interval de 15 zile de la constatarea precedentă, pe lângă sancțiunea contravențională principală, s-a dispus și sancțiunea contravențională complementară a închiderii temporare, pe o durată de 15 zile a punctului de lucru, unde operatorul economic desfășura activitatea fără respectarea condițiilor stabilite de lege”, a comunicat IPJ Gorj.

Sancțiunea contravențională complementară s-a materializat prin afișarea de către organele de poliție, în locuri vizibile din interiorul spațiului închis temporar a următorului mesaj: „Acest spațiu este închis temporar, până la data de 07.02.2022, inclusiv, din cauza nerespectării măsurilor dispuse pentru diminuarea efectelor pandemiei de COVID-19”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here