Rovinăreni daţi în urmărire naţională pentru tâlhărie

332

Patru suspecţi în cazul unei tâlhării care a avut loc la finele lunii ianuarie într-un restaurant din municipiul Arad au fost identificaţi de poliţişti, pe numele a doi dintre ei fiind emise mandate de arestare pentru 29 de zile iar ceilalţi fiind daţi în urmărire naţională.

“În seara zilei de 31 ianuarie a.c., patru bărbaţi au pătruns în incinta unui restaurant din municipiul Arad şi, ameninţându-le pe cele două angajate, au sustras un amplificator şi un mixer de sunet, în valoare de 5.000 lei. În urma cercetărilor, poliţiştii arădeni au reuşit identificarea suspecţilor principali în cazul acestei tâlhării, doi dintre ei fiind reţinuţi”, a declarat marţi, inspectorul principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Potrivit sursei citate, poliţiştii i-au depistat şi reţinut pe numiţii Sebastian C., în vârstă de 25 ani, din oraşul Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin şi Marius C., în vârstă de 25 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, care au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. “Ceilalţi doi suspecţi, Marius Găman şi Alexandru Damian, ambii din Rovinari, sunt daţi în urmărire naţională, poliţiştii continuând cercetările pentru reţinerea acestora”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

De menţionat că echipamentul sustras din incinta restaurantului arădean a fost recuperat şi restituit proprietarului. Cei patru suspecţi au fost depistaţi în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad împreună cu SIPI Arad.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here