Rotiri de șefi la carierele CEO: Vulpe și Dragu- mutați, Ceaușescu, Pecingină și David-avansați

460

După transformarea foștilor directori de cariere în șefi de cariere, decizie în spatele căreia se află Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere a CEO, ieri, s-au bătut în cuie și noii ocupanți ai posturilor astfel create. Este vorba despre Petre Ceaușescu, care a revenit șef al Carierei Jilț Nord conduse de Dumitru Dragu, cel din urmă fiind transferat la Cariera Roșia, despre Ion Pecingină care a fost avansat la cârma Carierei Jiț Sud, de unde Viorel Vulpe a fost mutat la Cariera Husnicioara. O numire s-a făcut și la Cariera Roșiuța, unde șef a fost promovat Constantin David, cu câțiva ani în urmă fost director al UMC Lupoaia.

Schimbările stabilite, luni, vor fi operabile cu data de 19 septembrie. Până atunci însă noii șefi de cariere se vor obișnui cu scaunele, în timp ce directorul Vulpe, transferat la Husnicioara, cu naveta. Transferul va fi mai ușor pentru Dragu, mutat aproape la Roșia, în timp ce Ceaușescu este învățat cu Jilț Nord pe care a mai condus-o cu ani în urmă.
În ceea ce îl privește pe Constantin David, acesta deja presat pe un post inferior la Roșiuța, numirea sa fiind agreeată, chiar dorită de sindicatul majoritar de aici, condus de Nelu Roșca. Numirea lui Pecingină a fost neașteptată, acesta fiind promovat la Jilț Sud în locul lui Dragu.
Au rămas pe poziții, deocamdată, șefii carierelor Lupoaia, Tismana și Peșteana.
Auzul schimbărilor șefilor de cariere a stârnit nemulțumiri în rândul unei părți însemnate din sindicatele din CEO, care nu au fost consultate în legătură cu această reorganizare.
Șocant este că, CEO anunțase că noii șefi de cariere vor fi stabiliți prin concurs pentru aceste cadre, lucru care nu s-a întâmplat.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Voua va arde de rotiri intre Directori,bine ar fi sa cumparati cativa metri de fier beton ca stau cariere pe dreapta din cauza scoabelor,normal ar fi sa schimbati covoarele sparte,asa ceva nu sa pomenit sa stea excavatoare dintr-o cauza minora,
    Alooooo cei din masmedia dati chestia asta la stiri sa vada si cei de la Bucuresti de ce sta mineritul in loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here