Rotary plantează 200 de arbori la Bârsești

412

Clubul Rotary Târgu-Jiu va planta sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 10.00, un număr de 200 de copaci în jurul gropii de gunoi a municipiului Târgu Jiu, la Bârseşti. Astfel, locuitorii oraşului sunt invitaţi să se alăture acestei iniţiative, cu atât mai mult cu cât în zona Bârseşti este nevoie urgentă de o perdea de arbori care să separe depozitul ecologic de gunoi de restul gospodăriilor, în special de pe strada Slobozia, situată în localitatea componentă Bârseşti.

La acţiunea Clubului Rotary Târgu-Jiu, de sâmbătă, 3 noiembrie, sunt aşteptate peste 150 de persoane. Din cauză că solul este mâlos au fost aleşi arbori din esenţa cer.
Până la finalul anului, Clubul va planta în curtea fiecărei şcoli din Târgu Jiu câte un stejar al Centenarului.
În urmă cu un an, aproximativ 100 de arbori au fost plantați în Parcul Central, în cadrul aceluiași proiect. Conducerea Clubului Rotary speră ca prin acțiuni de acest gen să se asigure generației următoare un aer mai curat și o climă mai blândă.
Clubul Rotary Târgu-Jiu alături de celelalte cluburi din Districtul 2241-România și Republica Moldova este implicat într-un proiect cu un obiectiv ambițios, acela de a planta un milion de copaci la nivelul Districtului.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here