Rotaru, dat afară din PSD Gorj

239

Reprezentanţii PSD Gorj nu s-au mai arătat toleranţi cu edilul din Leleşti, Marian Rotaru, care în campania electorală pentru alegerile parlamentare a criticat partidul, pe liderii săi şi pe proprii colegi de organizaţie.

Mai mult, apropierea lui Rotaru de Dan Diaconescu, contracandidat direct al lui Victor Ponta, i-a decis “condamnarea” politică a edilului din Leleşti. Acesta a fost astfel exclus, joi, din Partidul Social Democrat (PSD) Gorj, în urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean (BPJ). Dintre cei 17 membri ai BPJ, 16 au votat pentru demiterea primarului Marian Rotaru, iar unul s-a abţinut. Colegii lui Rotaru nu au mai trecut cu vederea greşelile acestuia, dar şi faptul că acesta a ameninţat chiar cu dezvăluiri pe care le va face publice din interiorul partidului. “Marian Rotaru a greşit foarte mult pe baza unor nemulţumiri apărute din faptul că nu a fost desemnat candidat pe un colegiu parlamentar, practic a mers din greşeală în greşeală, nu a ştiut să gestioneze acest moment de supărare, iar în calitate de vicepreşedinte PSD Gorj, în calitate de membru PSD a ieşit în public şi a spus că îl susţine pe domnul Cupă (n.r. PDL) ceea ce este contrar regulamentului şi disciplinei de partid. Şi lucrurile nu s-au oprit aici. A mers mai departe şi în plină campanie a mers şi l-a susţinut pe Dan Diaconescu, contracandidatul preşedintelui PSD, contracandidatul unui prim-ministru în funcţie”, a precizat preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.
În cadrul aceleiaşi şedinţei, cei 17 membri ai BPJ au decis dizolvarea, ca urmare a rezultatelor foarte slabe obţinute la alegerile parlamentare, a organizaţiei PSD Leleşti, atribuţiile de conducere politică la nivelul localităţii fiind preluate de BPJ până la organizarea de noi alegeri. Rotaru era preşedintele organizaţiei PSD Leleşti.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here