Roşu renunţă, momentan, la rolul de jucător

601

Expertul secţiei de baschet, Adrian Roşu, susţine că nu va mai îmbrăca maioul CSM-ului în următoarele confruntări oficiale. Sportivul originar din Miercurea Ciuc este supărat că nu este remunerat şi pentru rolul pe care îl are în teren, iar până se limpezeşte situaţia va rămâne doar pe poziţie administrativă. Roşu a evoluat atât în primele meciuri din Cupa României, cât şi la debutul în Liga Naţională.,,Până nu se rezolvă această problemă nu mai activez ca jucător. Aş vrea, logic, de aceea am şi intrat pe parchet. Eu spun că e cam devreme să mă las. Am vorbit şi cu cei din conducere. Dacă se rezolvă, bine, dacă nu, asta e”, a declarat Roşu la conferinţa de presă organizată de Clubul Sportiv Municipal.
Cu toate acestea, primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, şi-a exprimat convingerea că expertul sportiv va reintra în planurile tactice ale lui Claudiu Alionescu.
,,Adi Roşu va fi şi expert şi jucător. Sunt sigur că se vor găsi soluţii. El, când s-a prezentat la concurs, ştia foarte bine că echipa de baschet are nevoie de el şi din calitatea de jucător. Soluţii se găsesc. Nu uitaţi că sunt oameni de afaceri care iubesc sportul în Gorj şi cu care vom colabora în perioada următoare. În momentul de faţă se încearcă, legal, găsirea unei soluţii să poată fi plătit şi ca expert, şi ca jucător. Sunt sigur că vom găsi o soluţie juridică. Cineva din mediul de afaceri să poată să-l motiveze pe Adi”, a spus edilul. Roşu a fost, în ultimele două sezoane, căpitanul formaţiei ACS Târgu-Jiu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here